Categories: Rezonans

Biorezonans Nedir?

İnsan organizması farklı elektromanyetik frekanslar yayar. Hücreler, dokular, organlar bunların hepsinin kendine özgü frekansları vardır. Hep birlikte kişinin genel frekans spektrumunu belirlerler. Bu kişinin bireysel frekansıdır. Hasta ve sağlıklı insanın frekans yapıları birbirinden farklıdır.

Doğumdan itibaren maruz kalınan tüm dış etmenler kişinin sağlıklı frekansının değiştirir. Hatta bir bilgi olarak hücrelerarası matrixde kayıtlı kalır. Bu kayıt sonucunda insanlarda da çeşitli bağımlılıklar ve buna bağlı çeşitli hastalıklar gelişir. Biorezonans işte vücuttaki bu bioinformasyonun düzenlenmesini sağlayarak hastalıkları iyi eder, istenmeyen kayıtlı bilgilerin silinmesine odaklanır.

Biorezonans, tedavi için madde kullanmaz, bünyede bir değişiklik yapmak için, maddenin enerjetik yapısını (yani maddenin enerjetik yayılımını-paternini) kullanır ve vücutta “enerji” seviyesinde bir değişim yaratır.

Enerji seviyesinin, sağlık ya da hastalıkta asıl belirleyici olduğu hem akupunktur, hem homeopati hem de biorezonansın gerçeğidir. İlaçlar ya da madde düzeyinde yapılan müdahaleler, biorezonansın konusu değildir, biorezonans, farklı bir “seviye“den yaklaşır ve bu seviyede güçlü bir “iyileşme  olasılığı” barındırır.

Biyorezonansda olan şey genel anlamda detoksifikasyondur, bunun yanında stres yaratan tüm faktörler araştırılıp giderilebilir, örneğin amalgam dolguların yaptığı bozulma, cep telefonları manyetik alanlar kaynaklı bozulma gibi.

Biorezonans önce vücut üzerinde nelerin baskı oluşturduğunun araştırmasını yapar. Bu baskı ağır metaller, alerjiler, zehirli maddeler, enfeksiyonlar, az bilinen parazitler, bulunamayan mantar enfeksiyonları, çevredeki yoğun elektrik alanlar ya da yaşanılan bölgenin coğrafi özelliklerinin kişide yarattığı etkiler olabilir. Bünye üzerinde saptanan baskılayıcı – zarar verici maddenin- faktörün frekansı ortadan kaldırılır.
Bünyenin içindeki enerji akış yolları temizlenir ve sistemin düzgün işlemesi sağlanır.

Derya Saylık

View Comments

Share
Published by
Derya Saylık

Recent Posts

TENDİNİT Mİ, TENDİNOZ MU?

TENDİNİT Mİ, TENDİNOZ MU? Tendinit mi tendinoz mu ayrımını yapmaya öncelikle Tendinopati ile başlayalım. Tendinopati…

8 ay ago

Tenisçi Dirseği Geçmez mi?

Tenisçi dirseği geçmez mi? Tenisçi dirseği hastalığı el bileğinin aşırı kullanılması sonucu gelişen bir hastalıktır.…

12 ay ago

Aşil Tendiniti

Aşil Tendiniti Aşil Tendiniti parmak ucu yükselmeyi sağlayan çok kuvvetli iki kasın ortak tendonunun uzun…

1 yıl ago

OSTEOPOROZ KEMİK ERİMESİ TEDAVİSİ

Kemik Erimesi Osteoporoz, kelime anlamı kemiklerde porlar yani delikler olması demek. Kemik normalde de içinde …

2 yıl ago

Ben düşüncelerim değilim

“Ben düşüncelerim değilim, sadece şu an için bu düşüncelere sahibim” Bazen içinde bulunduğumuz süreçte, düşüncelerimiz…

2 yıl ago

Tenosinovit Nedir?

Tenosinovit nedir? Teno-sinovit adından anlaşıldığı üzere içeriğinde tendonun ve sinovyanın dahil olduğu bir patolojidir. Tendinit…

2 yıl ago

This website uses cookies.